En ikon till minne

Beställ en ikon – till din familj eller en vän eller en bekant

Det är flera personer som har velat få sina barn som små eller sina barnbarn som ikoner, att ge som presenter till högtidsdagar eller liknande. Det har varit roliga uppdrag som jag gärna fullgjort.  På bilden här nedan ser du min mamma som liten för snart 100 år sedan tillsammans med sina syskon. Det är ett exempel på bilder jag gjort på beställning av familjemedlemmar inför högtidsdagar. Jag har målat ikoner av flera barnbarn på beställning. Ett par sådana exempel ser du här nedan.

Jag har också gjort en ikon till församlingshemmet i Stora Köpinge församling utanför Ystad för några år sedan. Det var ett trevligt uppdrag och jag kände det som en stor uppskattning av mitt måleri. Jag ska försöka få en bild av den ikonen att lägga in här nedan.