Kontakt

Du kan nå mig på många sätt. Förutom att besöka mig och hitta hit enligt beskrivningen nedan har jag dessa adresser:

för vanliga brev:  Gunilla Zackari, Gamla kustvägen 11, 27175 Glemmingebro

telefoner: hem 0411 – 522 261 eller mobil 070 – 221 1792

e-post: gunilla@mycone.se

Jag är också medlem i nätverket Österlen Syd

Jag bor sedan snart tio år på Österlen, i den lilla byn Hammar som kanske är mest känd för sina backar mellan havet och slätten där ett omtyckt häng för skärmflygning finns. Hammars backar är mer känt än byn Hammar.  Vi bor mitt i den gamla byn i dess äldsta hus som har rötter i tidigt 1800-tal, men det är naturligtvis renoverat och moderniserat i flera omgångar.

Det är här jag har min ateljé där utställningarna äger rum - och det är där jag har mina kurser. Det är också här vi hyr ut en liten lägenhet till den som vill ha ett mysigt och fridfullt boende en vecka, faktiskt när som helst under året, även om det mest varit på sommaren. Du ser längan på bilderna nedan och där ser du också gården som hör till längan och som våra hyresgäster får disponera helt för sig själva. Du kommer hit genom porten i muren sedan du parkerat nedanför backarna, på platsen vid vägens ände där du känner igen backen på bilden nederst. Väl inne på gården går du till höger mot längan från vilken trädgårdsbilden är tagen.

I längan rakt fram finns det en liten lägenhet som vi hyr ut. Du kan läsa mer om det om du trycker här och söker på objekt 11007 (det kan dröja några sekunder innan sidan öppnas). Vare sig du vill besöka min ateljé eller vill hyra längan så är det enkelt att parkera nedanför backarna. Platsen ligger i slutet på vägen in från landsvägen. Kommer du till utställningen kan du också parkera på planen vid avtagsvägen där det tidigare låg en bensinmack. Du ser parkeringsskylten i bilden. Vill du ta en promenad uppför backen belönas du med en fantastisk utsikt över havet bakom åsen och slätten inåt land.

Hemsidan som du nu tittar på ska jag uppdatera successivt och visa fler ikoner och berätta mer om mina ikoner och min målning i övrigt.

 

006      007

005 - Kopia